Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ламба од ХИМАЛАЈСКА СОЛ

1,350,00 ден5,700,00 ден

Подобрете👍 го квалитетот на воздухот во вашиот дом

Пријатна и топла светлина☀️

3-4кг.  1650 ден.

4-6кг.   1950 ден.

7-9кг. 2550 ден.

10-12кг. 3500 ден.

 

Бенефити на Ламбата од Хималајска сол

  • Го прочистува воздухот
  • Зрачи негативни јони во воздухот
  • Ги намалува симптомите на алергија и астма
  • Ја подобрува респираторната функција
  • Го неутрализира “Електросмогот” во просторијата
  • Го зголемува нивото на енергија
  • Го неутрализира електромагнетното зрачење
  • Го подобрува сонот
  • Ја подобрува општата физичка и ментална благосостојба
  • Го подобрува расположението и концентрацијата

 

 

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top