Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Внатрешни ЛЕД дисплеј екрани

Лесните внатрешни ЛЕД дисплеј екрани на Тесла Лед со високо ниво на пиксели ви нудат слика со многу голема и квалитетна резолуција која што е идеална за гледање од блиски растојанија. Големите хоризонтални и вертикални агли на прегледност можат лесно да бидат персонализирани во зависност од размерот на самиот екран и растојанието на гледање. Нашата палета на производи со густа пикселажа ви ги предлагаме во варијанти на P1, P1.5, P1.92, P2.5, P3 и нагоре.

Контакт

Производи на акција
Scroll to Top