Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Бесконтактен инфраред термометар

990,00 ден

Бесконтактен инфраред термометар

Модел GP-100 PLUS

Брзо мерење на телесната темература со висока прецизност. При висока температура звучно и визуелно ве известува дека температурата е висока и се уклучува црвен аларм. На нормална телесна температура се уклучува зелената боја.

Производи на акција
Scroll to Top