Некатегоризирано

УВ-Ц светлината во справувањето со КОВИД-19

КОВИД-19. Последните научни студии велат дека УВ-Ц светлината може многу брзо и ефикасно да ги убијат сите понови мутации на Коронавирусот Истражувањето објавено во списанието Фотохемија и Фотобиологија Б  ја оцени како исклучително ефикасна дезинфекцијата со УВ-Ц зрачењето за справување со вирусот од фамилијата на коронавируси во што го вклучува и САРС-КОВ-2 кој што го …

УВ-Ц светлината во справувањето со КОВИД-19 Read More »

Надворешен ЛЕД дисплеј екрани

Производство и монтажа на ЛЕД дисплеј екрани

Наменски изработени LED дисплеј екрани. Со над 10 годишно искуство постојано се трудиме да ги развиваме нашитевештини и способности кој што се засновани на потребите на нашите клиенти. Работиме на тоа да ги споиме уметноста и технологијата за да вдахнеме живот во вашата имагинација преку визуелна иновација. Иако работиме да го ослободиме блесокот и визуелниот …

Производство и монтажа на ЛЕД дисплеј екрани Read More »

Scroll to Top