За Нас

ТЕСЛА ЛЕД ДООЕЛ Скопје е трговско друштво формирано во 2013 година. 

Главниот фокус на фирмата е во областа на дизајн на осветлување, продажба на светлечки тела, продажба на производи од електрика, како и производство и продажба на лед светлечки реклами. Секој наш производ пред да се пушти во продажба, е темелно тестиран и проверен.

За нас на кратко би кажале дека се трудиме да бидеме иновативна компанија, која настојува де е во тек со движењата на пазарот кој постојано се менува. Тоа е причини поради која го следиме наметнатото брзо темпо и сме во чекор со потребите на клиентите. Поради тоа нашиот фокус е, и секогаш ќе биде надградба и усовршување на она што го создаваме. 

ТЕСЛА ЛЕД ДООЕЛ Скопје обединува тим на искусни кадри од различни профили. Постојано  инвестираме во вработените и во нивниот професионален развој, со цел нивна исполнетост на работното место. Работната атмосфера и инвестирањето во надградбата на вработените придонесува за квалитетната и професионална услуга на клиентите.

Денеска ТЕСЛА ЛЕД е една од поуспешните компании во нашата држава од областа на осветлувањето и електриката. Со Вас градиме препознатливи добри релации создавајќи задоволство при купувањето, преку добриот пристап, врвната услуга, богатата понуда на квалитетни производи и најважно од се, одличниот сооднос помеѓу квалитетот и цената на производите.

Вистинската вредност произлегува од развивањето на заедничка соработка и партнерство. Нашиот патоказ е искуството кое што се темели на секој еден задоволен наш клиент.

Низ сите овие години заедно создаваме бренд со трајни вредности.

Scroll to Top