UV-C Модел Т8 дезинфициона ламба и стерилизатор

Практичнo UV-C тело со димензии од 60цм. Може да се монтира на зидни и плафонски површини. Можност за наставување на телото од 60цм. на 120цм. или 180цм. а со тоа добивање и на поголема јачина до 60W. Голема ефикасност со справување на секаков тип на вируси и бактерии.

Спецификација:

  • Производ: UV-C неонка за стерилизација
  • Јачина: 20W
  • Погодна за простории до 20м2
  • Димензија: 60цм.
  • Бранова должина: 254nm
  • Напон: 110-220V
  • Материјал: Метал-Стакло.
  • Ниво на заштита: IP55