UV-C Модел S38 дезинфициона ламба и стерилизатор

UV-C Модел S38 повеќенаменски стерилизатор нуди ефективна стерилизацоја на секаков тип на површини како и на воздухот во просторијата. 99.9% уништување на секаков тип бактерии, вируси и габи. Ефикасен и модерен дизајн на Американската компанија Cure by UV-C.

Спецификација:

  • Производ: UV-C ламба за стерилизација
  • Јачина: 38W
  • Погодна за простории до 30м2
  • Димензија: 20х40цм.
  • Бранова должина: 254nm
  • Далечински управувач: ДА
  • Напон: 110-220V
  • Материјал: АБС-Стакло.
  • Ниво на заштита: IP55