НОВОГОДИШНО

ПРОФЕСИОНАЛНО

НОВОГОДИШНО

ОСВЕТЛУВАЊЕ

Тесла Лед е вашиот прав избор за најубавиот и највеселиот дел од годината Новогодишните и Божиќните празници. Без разлика дали е за внатрешно или надворешно новогодишно декорирање и уредување со Тесла Лед го добивате најдоброто на пазарот.
Професионална услуга и врвни производи по најприступачна цена.
Монтажа по избор наша или ваша.
Производите можете да ги купите или изнајмите, на вас е да изберете.
Дологогодишно искуство со секаков тип на осветлување.
Тесла Лед се единствените на пазарот кој што ќе ви обезбедат безгрижен и совршен дочек на Новата Година.


Брза услуга и сервис. По потреба достапност 24/7


Специјализирано новогодишно осветлување за деловни и бизнис објекти

 • Новогодишно фасадно декоративно осветлување
 • Новогодишно осветлување за паркинзи
 • Осветлување на прозорци
 • Новогодишно внатрешно осветлување

Новогодишно осветлување на јавни површини, плоштади и паркови

 • Новогодишно осветлување на плоштади
 • Улично осветлување за на бандера
 • Улично осветлување со поврзување на две бандери (преку улица)
 • Осветлување на општински згради
 • Осветлување на дрва околу улица

Типови на НОВОГОДИШНО осветлување

 • Новогодишно осветлување на деловни објекти и згради
 • Новогодишно осветлување на јавни површини, плоштади и паркови
 • Внатрешно новогодишно осветлување и декорирање
 • Новогодишно осветлување за куќи и дворови
 • Новогодишно осветлување на евенти, ресторани
 • Новогодишно осветлување на шопинг молови