LED spotlight

TESLA LED Spotlight

Одберете уште денес од нашиот голем избор на TESLA LED Spotlight за вашиот дом или бизнис. Со најдобри цени на пазарот. Значително намалете ја потрошувачката, а подобрете го квалитетот на осветлувањето. Spot сијалиците се со можност да се регулираат со потенциометар.

2 години гаранција на сите производи.

Технички карактеристики