LED extra

LED соларно осветлување

НОВО*НОВО*НОВО

Искористете ја енергијата на дневната светлина како енергија за ноќно осветлување на вашиот објект или улица. Платете само еднаш и заборавете на месечните сметки за електрична енергија. Соларното осветлување има земено најголем замав на глобално ниво. Огромен бенефит е што самото место каде што ќе го поставувате светлосното тело нема потреба да има никаков приклучок и достапност на електрична енергија сета работа ја врши енергијата на сонцето и дневната светлина.