LED ригид бар

TESLA LED Ленти и Ригид барови

LED лентите и Ригид баровите се користат во светлосни апликации како што се делови и агли од ѕидови, скали, кујни, скали, шанкови, пултови, полици, рекламни паноа и сл. TESLA LED лентите се екстремно енерго ефикасни но исто така и отпорни на вода. Нудат стилско и декоративно решение за сите поставени идеи и задачи за кои што е потребно благо пригушено и ненападно осветлување. Било да е за домашна или комерцијална употреба, достапни се огромен број на бои и дезени и инсталирањето на TESLA LED и Ригид баровите е буквално многу лесно и возможно за секого. Траат многу долго, ефтини се и достапни за сечиј џеп. Врвен производ.