LED рефлектори

TESLA LED Рефлектори

Располагаме со секаков вид на LED рефлектори за внатрешно и за надворешно осветлување. Отпорни на високи и ниски температури 0д -40°C до +50°C. Дизајнирани се за голема ефикасност но и значајно да се намали потрошувачката, TESLA LED рефлекторите зрачат со моќна светлина за разни намени. Силно метално куќиште кое што има поминато сериозни тестови на отпорност од удар и влага.

Погодни се за надворешно рекламно осветлување зидови, столбови, фасади, (билборди), индустриско осветлување, фабрики, спортски хали, зони за паркирање, стадиони, рефлектори за обезбедување кој што работат на сензор и многу други.

 • Агол на светлина: Lens angle: 120°
 • Боја на светлина: 6000K
 • Лумени: 110лм на 1W
 • PF: 0,95
 • Влез: AC 100V-240V; 50-60Hz
 • Материјал на тело: Алуминиум
 • Отпорност на тело: ИП65 (Водоотпорно)
 • Марка на чипови: Епистар
 • Гаранција: 2 години

 • Цена:
 • 30W – 1100,00 ден.
 • 50W – 1.550,00 ден.
 • 100W – 2.900,00 ден.
 • 150W – 4.700.00 ден.
 • 200W – 5.900,00 ден.
 • 400W – 10.900,00 ден.
 • Цените се изразени со 18% ДДВ.