LED панели

TESLA LED Панели

TESLA LED Панелите се вистинско задоволство за секој тип на внатрешно деловно осветлување, било да се работи за канцеларии, деловни згради, ресторани, кафичи, болници. Многу ниска потрошувачка на електрична енергија, како и долг работен век над 50.000 саати се одлика на овие еколошки чисти производи.

TESLA LED Панели-димензии:

 • 300x300 28W
 • 300x600 36W
 • 600x600 36W
 • 300x1200 54W
 • 600x1200 72W

Технички Детали

 • AC100240V
 • DC24V
 • Фрекфенција50-60 Hz
 • МатеријалAlominium + PMMA
 • Тежинаод 5кг. до 10кг.
 • Ултра тенок дизајн
 • СертификатиCE, RoHS
 • Работен векнад 50.000 саати
 • Гаранција1 година
 • Достапни се во бела боја 6.500К