LED индустриско

TESLA LED Индустриско осветлување

Со посебно внимание и значење му приоѓаме на индустриското осветлување. Располагаме со секаков тип на LED индустриско осветлување. Подобрете ја светлината и заштедете многу, разликата е голема во делот на индустриското осветлување.
Зашто да плаќате многу, многу повеќе?!
Доколку трошите за една работна просторија 10.000W со нашето TESLA LED осветлување ќе потрошите само 1000W. Разликата е огромна!!! И секако разликата во месечната и годишната финансиска пресматка за потрошена електрична енергија е огромна!!! Осветлате ја вашата работна просторија, магацин, хала, фабрика и сл со најдоброто и најпрофесионалното осветлување на пазарот TESLA LED.
Гаранција на сите производи од 2 години.
Нудиме по потреба и монтажа.