LED фасадно

LED декоративно и фасадно осветлување

Се работи за елитна зграда, трговски центар, објект на кој што сакате да му дадете на посебно внимание. Производите на TESLA LED фасадно и декоративно осветлување се вистинскиот избор за вас. Професионален дизајн, професионална изведба, ниска потрошувачка и атрактивна светлина во боите кои што вие ги посакувате.

Карактеристики на производот

  • шест години непрекината работа од 24 часа на ден
  • оптички дизајн врз основа на меѓународни стандарди на патни тунели
  • користи висока моќ на LED светлечки диоди 70CRI
  • тип на светлина од 4500К - 6000К
  • влезен напон 0д 200 - 240V
  • (PF) фактор на сила 0.9 класа 1
  • сертифициран со IP66,погоден за влажни локации
  • поминати стандарди од типот на ANSI 2G(вибрации и отпор на удар)
  • идеална монтажна висина од 4 до 8 метри.
  • оптимална работна температура од -25℃ do +40℃