LED downlight

TESLA LED Downlight

TESLA LED Downlight е производ кој што долго трае и има многу ниска потрошувачка во споредба со халогените производи. Оваа LED технологија е толку енергетски ефикасна што нема да ја замени ништо слично во овој век. Кај нас можете да ги најдете само најдобрите производи од овој тип. TESLA LED Downlight е производ со значителни предности над сите други. Предности како ниска потрошувачка, долг животен век од 50.000 до 80.000 саати, јака и рамномерна светлина, реагираат моментално при самото вклучување. Дизајните се модерни и создадени лесно да се монтираат. Изворот на светлина е во светчлечкото тело внатре обложено со мат стакло кое што дава посебен визуелен ефект.