LED цевки

LED ЦЕВКИ T8

Фирмата ТЕСЛА ЛЕД ДООЕЛ со LED програмата на производи ви го претставува својот најдобар производ на LED цевки изработени во врвни услови и контрола за да се постигне значаен квалитет, производ кој што ги има поминато сите потребни светски стандарди и сертификации.
Располагаме со две димензии 600 mm и 1.200 mm, а по потреба на купувачите можеме да ве снабдиме и со димензии 900 mm и 1.500 mm. Цевката од 600 mm троши само 9W, додека цевката од 1.200 mm троши 18W. Со оваа потрошувачка нашата LED цевка убедливо троши најмалку електрична енергија, а свети најсилно. Нашиот квалитет оди и со гаранција од 2 години.

LED цевките се погодни за користење во канцеларии, трговски центри, болници, спортски сали, конференциски сали, хотели, магацини, супермаркети итн.

Количина на лаѓер 25.000 парчиња.

Корисни информации за производот

 • LED цевктите се многиу економични трошат и до 75% помалку струја
 • LED цевките траат и над 50.000 саати
 • LED цевките сездрави по човекот и човековата околина,не содржат никакви штетни материјали за разлика од неонките и штедливите сијалици кои содржат жива и олово

Параметри за 8W и 16W LED цевки T8

 • LED typeSMD2835
 • Power(W)8 and 16W
 • LED Qty72PCS
 • Input voltage(V)85~265V AC
 • Color index(CRI)≥75
 • Effciency≥85%
 • Frequency(Hz)47 to 63Hz
 • Decline<3% within 3000Hrs
 • Life time(Hrs)≥50,000H
 • Humidity5 to 95% R.H.
 • Work temperature-20~+55℃
 • Stock temperature-40~+85℃
 • Length60 and 120cm
 • Lumen 800 and 1600LM
 • CertificateCE ROHS