UV-C Модел Professional 150 дезинфициона ламба и стерилизатор

Мобилен UV-C стерилизатор за дезинфекција погоден за површини од 40 до 150м2. Голема предност на овој мобилен дезинфиционен UV-C уред е неговата можност да се поставува под аголот кој што вам ви е потребен. Наменет е за поголеми површини како болници, ординации, училишта, фабрики итн. Мобилниот UV-C стерилизатор има тајмер кој што може да се постави на 15, 30 или 60 минути. Автоматски се исклучува кога ќе истече посакуваното време. Со Мобилниот UV-C стерилизатор добивате и далечински управувач. Мобилниот UV-C стерилизатор е дизајниран со тркалца за лесно движење и преместување низ разни простории, ходници, лифтови и сл.

Спецификација:

  • Производ: UV-C професионален мобилен стерилизатор
  • Јачина: 150W
  • Погодна за простории од 40 до 150м2
  • Димензија: 30x175цм.
  • Бранова должина: 254nm
  • Напон: 110-220V
  • Материјал: АБС, метал, стакло.
  • Ниво на заштита: IP55