Decorative and Façade Lighting

LED Decorative and Façade Lighting

Give special attention to any elite building, shopping centre, or any kind of object for that matter. The TESLA LED Decorative Façade Lighting are the right choice for you. Professional design, professional rendition, low energy cost and attractive light in the colours of your choice.

specifications

  • шест години непрекината работа од 24 часа на ден
  • оптички дизајн врз основа на меѓународни стандарди на патни тунели
  • користи висока моќ на LED светлечки диоди 70CRI
  • тип на светлина од 4500К - 6000К
  • влезен напон 0д 200 - 240V
  • (PF) фактор на сила 0.9 класа 1
  • сертифициран со IP66,погоден за влажни локации
  • поминати стандарди од типот на ANSI 2G(вибрации и отпор на удар)
  • идеална монтажна висина од 4 до 8 метри.
  • оптимална работна температура од -25℃ do +40℃