Контактирајте не преку емаил или телефон, за повеќе информации.

Пополнете ги полињата со ѕвезди кои се задолжителни* Внесете го збирот (проверка против спам)  • АДРЕСА: ул. Костурски Херои бр. 17 локал 3,
    1000,Скопје
  • Телефон:02 613 7030
  • Работно време: Од 09:00 до 17:00(Понеделник-Петок)
  • E-mail:info@teslaled.mk
  • Веб страна: www.teslaled.mk