LED spotlight

TESLA LED Spotlight

Zgjidhni sot produkti që ju pëlqen më shumë për në shtëpi ose për biznisi tuaj. Me çmimet më të mira në treg. Reduktoni konsumin dhe përmirësoni cilësinë e ndriçimit .Llambat Spot kanë mundesi të rregullohen me voltmetër.

2 vjet garanci për të gjitha produktet

Технички карактеристики