Llamba LED

Llamba LED

Bashkëlidhje ndriçimi/harxhim
Llamba LED ka një fuqi prej 70/80 LM / W , ndërsa llambë klasik ka rreth 15 LM / W , që do të thotë se ndriçimi LED harxhon 8 herë më pak energji elektrike .
Efikasitetin e energjisë
Llamba LED në përdorim nuk ndezet më shumë se 40-50 ° C , ndërsa llambë klasike ndezet në mbi 200 ° C , dhe kështu shumica e energjisë është harxhuar si nxehtësi .
Afati
Llambat LED zgjatin mbi 30,000 orë, llambe klasike zgjatin 2.000 orë, ndërsa llambat fluroscente 10.000.
Qëndrueshmëri
Llambat LED nuk përmbajnë substanca të dëmshme siq janë merkuri ose plumb dhe kjo është aryja pse janë të qëndueshëm, janë rezistente ndaj goditje, dridhje dhe temperatura .
Përshtatjen
Është e rëndësishme të theksohet se ndriçimi LED në dispozicion ka më shumë ngjyra të dritës dhe ajo shkon nga 2500K ngjyrës së verdhë deri në 6500K ngjyrë të bardhë. Këndi i dritës është shumë më e saktë dhe ka cilësi më të mirë .

Технички Податоци

 • Животен век 25.000 саати или 22.8 години.Мерено со просечно користење 3 саата на ден
 • Се користи на било кое друго место каде што се користи било која друга обична или штедлива сијалица
 • При палење не одзема време од 1 до 1.5 секунди како класичното осветлување палењето е моментално и во полна моќ и светлина
 • Насочувањето на светлината е директно и таму каде сто е потребно,што значи не се губи светлина према страните каде што светлина не е потребна,како на прemërр нагоре
 • Не содржи никакви штетни материи како зива или олово а кој се присутни во класичното штедливо и неонско осветлување
 • Не емитува UV светлина или IR радиација
 • Производот е со CE и RoHS сертификат

Технички Детали

 • Part Number73019
 • Item Weight9.6 ounces
 • Product Dimensions4.2 x 2.4 x 2.4 inches
 • Item model number73019
 • Size10 Watts = 60 Watt soft white, 2-pack
 • ShapeA19
 • Voltage120 volts
 • Wattage10
 • Item Package Quantity1
 • Type of BulbLED
 • Luminous Flux800
 • UsageSuitable for indoor / outdoor use
 • Batteries Required?No
 • Warranty Description3 years based on 3hrs /day, 7 days per week
 • Special FeaturesLong 25,000 hour life equates to 22.8 years at 3 hours per day of typical usage, Use these in any non-dimming fixture where you currently use incandescent or compact fluorescents, No warm up time and instant-on to full brightness, This is a semi-directional lamp best suited for applications where less backlighting is needed, Contains no mercury or lead and is RoHS compliant and does not emit UV or IR radiation