LED Viza dhe Rigid Bar

TESLA LED Viza dhe Rigid Bar

Vizat Tesla LED dhe Rigid Bar perdoren në pjesë dhe qoshet e mureve , shkallët, kuzhina, shkallët , bare, sportelet , raftet , postera , etj. Vizat Tesla LED janë jashtëzakonisht efikas të energjisë , por janë rezistente edhe në ujë . Duke ofruar zgjidhje elegant dhe dekorative për çdo ide të caktuara dhe detyrave që kanë nevojë për ndriçim të butë. Ne dispozicion kemi shumë modela dhe shumë ngjyra. Instalimi është shumë lehtë dhe e mundshme për të gjithë . Zgjatin shumë, janë të qëndrueshme, të lira dhe të arritshme për çdo xhep. Produkt me kualitet të lartë.