• Reflektora LED

  TESLA Reflektora LED

  Ofrojmë lloj-lloj reflektora të ndyshme LED për ndriçim të brendshëm dhe të jashtëm. Janë rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta prej -40 ° C deri + 50 ° C. Janë dizainuar për efikasitet të lartë dhe të reduktojnë ndjeshëm konsumin.Reflektorat Tesla LED kanë një dritë të fuqishme për qëllime të ndryshme . Kanë turp i fortë metalike i cilii është nënshtruar testeve të rënda të rezistencës ndaj goditje dhe lagështi .Janë të përshtatshme për ndriçimi në natyrë , kolona , fasadave, ( tabelat) , ndriçimi industriale , fabrika , salla sportive, zonat e parkimit , stadiume , reflektora për sigururim që punojnë në sensor dhe shumë të tjerë.

  • Агол на светлина: Lens angle: 120°
  • Боја на светлина: 6000K
  • Лумени: 110лм на 1W
  • PF: 0,95
  • Влез: AC 100V-240V; 50-60Hz
  • Материјал на тело: Алуминиум
  • Отпорност на тело: ИП65 (Водоотпорно)
  • Марка на чипови: Епистар
  • Гаранција: 2 години

  • Цена:
  • 30W – 1100,00 ден.
  • 50W – 1.550,00 ден.
  • 100W – 2.900,00 ден.
  • 150W – 4.700.00 ден.
  • 200W – 5.900,00 ден.
  • 400W – 10.900,00 ден.
  • Цените се изразени со 18% ДДВ.