Llambadar LED

  Llambadar Tesla LED modeli IP 100

 • Llambadar diffuser matte me dioda LED
 • Punon me 1x10W ; 1 x 12W ose me panel LED 1x15W.
 • Brendi TESLA LED
 • Trupi: çelik, metal dhe plastik
 • Burimi i dritës LED
 • Gjerësia : 308mm
 • Lartësia : 90mm

TESLA LED IP 100

  Llambadar Tesla LED modeli IP 300

 • Llambadar rretor LED me aluminium
 • Llambadar diffuser matte me dioda LED
 • Punon me 1x10W ; 1 x 12W ose me panel LED 1x15W.
 • Trupi:aluminium, metal dhe plastik
 • Burimi i dritës LED
 • Gjerësia : 308mm
 • Lartësia : 90mm

TESLA LED IP 300

Shënim : Ne dispozicion kemi edhe modele tjera