LED panele

TESLA LED panele

Panelet Tesla LED janë kënaqësi e vërtetë për çdo lloj ndriçimit të brendshëm pa marr parasysh a behet fjalë për zyra, ndërtesa, restorante, kafene,spitalle etj… Harxhimi shumë të ulët të energjisë dhe vazdushemri mbi 50.000 orë. P roduktet janë të pastër dhe ekologjike.

TESLA LED panele-дemërнзии:

 • 300x300 28W
 • 300x600 36W
 • 600x600 36W
 • 300x1200 54W
 • 600x1200 72W

Технички Детали

 • AC100240V
 • DC24V
 • Фрекфенција50-60 Hz
 • МатеријалAlominium + PMMA
 • Тежинаод 5кг. до 10кг.
 • Ултра тенок дизајн
 • СертификатиCE, RoHS
 • Работен векнад 50.000 саати
 • Гаранција1 година
 • Достапни се во бела боја 6.500К