LED ndriçimi industiale

TESLA LED ndriçimi industiale

Me vëmendje të veçantë dhe rëndësinë i afrohemi ndriçim industriale. I ofrojmë të gjitha llojet e LED ndriçimit ndustriale . Përmirësoeni dritë dhe kurseni më shumë.
Pse të paguani më shumë, tepër më shumë???
Nëse për një hapësirë punës harxhoeni 10.000W me ndriçimin tonë Tesla LED do të harxhoni vetëm 1000W. Dallimi është i madh !!! Dhe sigurisht dallimi në llogria financiare mujore dhe vjetore për energji elektrike është i madh !!! Zbukuroni hapsirnën tuaj, depo , objektet, fabrika etj me prodimet më të mirë në treg TESLA lED.
Tl gjitha produktet kanë garanci 2 vjet.
Ofrojmë dhe instalim sipas nevojë.