LED Programi Ekstra

TESLA LED специјални лампи

TESLA LED лампи специјализирани за прехрамбени Produktet

TESLA LED llamba të specializuara për produkteve ushqimore. Llambat LED të specializuara per mishtore, shitore dhe furrë. Llambat LED me dritë të veçantë i mundesonjë prodhimet tuaja një pamje të fresket. Prandaj ju garantojmë se shitja do të rriten disa herë . Me llambat tona produktet e mishit do të kanë një ngjyrë më e kuqe, pëmet dhe perimet do të kanë pamje më të fresket, ndërsa produkte buke duken shumë bukur. Kjo është prodimi më i kërkuar dhe më i përferuar ga ana e tregtarët që punojnë me shitje direkte e produkteve ushqimore .

Tesla LED dushe dhe çezma me ngjyrë

Tesla LED dushe dhe çezma me ngjyrë

Shtoni art në hapsiret tuaja, pa marr parasysh a behet fjalë për shtëpi , spa , hotel, kafene apo restorant . Me efekti i veçant LED që arritet me çezmat dhe dushet me ngjyre, çdo kontakt me ujin do të jetë i veçantë. Ngjyra ndrushohet në varësi të temperaturës, nëse uji është i ftohte – ngjyra e kalter, nëse është të nxehte – ngjyra e kuqe, dhe kështu me radhë. Cilësia e këtyre produkteve është e shkëlqyer , ashtu siç është edhe teknologji që i pushton të gjitha tregjet botërore.

Llamba TESLA LED me komandë

Llamba TESLA LED me komandë

Tesla LED llambë me komandë e ndryshon dritën sipas deshirës suaj. Llamba mund të përdoret në fyt standarde E27 si të gjitha llambat të zakonshme . Keni kafebar, kafene, lokal, restorant dhe dëshironi të bëni pak dekorim, ose tjesht dëshironi një risi të vogël në hapësirën tuaj ? Ky është produkti tuaj. Tesla LED llambë me komande, RGB ( e kuqe ,e gjelbër, e kaltër) . Mund të përdoret si lambë të zakonshëm me dritë fikse, ose si llambë që i ndyshon ngjyrat duke kriuar efekte speciale. Kjo llambë magjike është në gjendje për të transmetuar ngjyrën të bardhë , të kuqe , të kalltër, të gjelber dhe plus dymbëdhjetë kombinime të tjera. Është e rëndësishme të theksohet se pavarësisht nga të gjitha karakteristikat e cilësisë që i kan kjo llambë ajo harxhon vetëm 3W.

Tesla LED Dritë sigurisë për biçikleta dhe motora

Tesla LED Dritë sigurisë për biçikleta dhe motora

Nuk ndjeheni sigurt në trafiku? Dritë sigurisë TESLA LED për biçikleta dhe motora do janë zhjidja për ju. Me ata me siguri do tju varejnë dhe do të mundeni relaksuar të vozitni nëpër rrugët e qytetitme biçikleten apo motorin tuaj. Dritat aktizohen vetem kur biçikleta është ne levizje.

360 ° Tesla LED dritë sigurisë e pasme për biçikletë

360 ° Tesla LED dritë sigurisë e pasme për biçikletë

Vozitni biçikletë por nuk ndjeheni sigurt? Me dritë sigurisë e pasme për biçikletë 360 ° Tesla LED nuk do të keni asnjë problem dhe do të jeni të varejtur anga të gjitha anat. Si është e mundhme?Shihni mirë fotot e produktit tonë dhe besoni se ju jeni duke blerë një produkt autentik i cilësisë së jashtëzakonshme .Në fund vetëm një pyetje? Çfarë është më e çmuar se jeta juaj ose jetën e të dashurit tuaj ? Merrni këtë produkt për të rritur sigurinë tuaj.