Tuba LED T8

Tuba LED T8

Si produkt më i mirë kompania TESLA LED e prezanton tuben LED me kualitet të lartë e bëra në kushte të lartë dhe të kontrolluar për të arritur produkt të rëndësishëm të cilësisë që ka kaluar të gjitha standardet e nevojshme globale dhe çertifikatat . Kemi dy dimensione 600 mm dhe 120 mm, mirpo sipas nevojë e konsumatorit ofrojmë edhe 900 mm dhe 1500 mm. Tubi prej 600 mm harxhon verem 9W, ndërsa tubi prej 1.200 harxhon vetem 18W. Ketë fakt verteton që tubi LED harxhon shumë pak energji elektrike. Cilësinë tonë ka garanci 2 vjet .

Tubat LED janë të përshtatshme për përdorim në zyra , qendra tregtare , spitalet, sallat sportive, sallat e konferencave , hotele , magazina , supermarkete etj.

Sasia në rezervë 25.000 copë.

Корисни informacion за производот

 • LED цевктите се многиу економични трошат и до 75% помалку струја
 • Tuba LED T8те траат и над 50.000 саати
 • Tuba LED T8те сездрави по човекот и човековата околина,не содржат никакви штетни материјали за разлика од неонките и штедливите сијалици кои содржат жива и олово

Параметри за 8W и 16W Tuba LED T8 T8

 • LED typeSMD2835
 • Power(W)8 and 16W
 • LED Qty72PCS
 • Input voltage(V)85~265V AC
 • Color index(CRI)≥75
 • Effciency≥85%
 • Frequency(Hz)47 to 63Hz
 • Decline<3% within 3000Hrs
 • Life time(Hrs)≥50,000H
 • Humidity5 to 95% R.H.
 • Work temperature-20~+55℃
 • Stock temperature-40~+85℃
 • Length60 and 120cm
 • Lumen 800 and 1600LM
 • CertificateCE ROHS