img01 img02 img03 img04 img05 img06 img07 img08 img09 img10

Produktet e fundit


Што е тоа LED осветлување?

Ndriçimi LED përbëhet dioda LED me ngjyra të ndezura e transmetimit të cilat janë jashtëzakonisht ekonomike dhe janë me një jetë e lartë (50.000 orë ose 5,7 vjet non stop). Trupat ndriçues LED nxehen më pak dhe kjo është arsyja pse zgjatin më tepër. Ndriçimi LED është një teknologji relativisht të re dhe mund të ju ndihmojë të kurseni deri në 90% të shpenzimet tuaja të ndriçimit .
Dritat LED zgjatin më shumë se sa ndeshjeve tradicionale të ndriçimit, që do të thotë që nuk duhet të I ndryshoeni vazhdimisht dhe vazhdimisht ...Për shembull , tubi LED zgjat më shumë se 50.000 orë, ndërsa drita e neonit zgjat vetem 3000 orë. Duhet të ndyshoni minimum 10-12 neonka për një tub LED, e të mos përmendojmë se u prish starteri, zëzëllon neonka etj. Llambat tradicionale zgjatin vetem disa ditë, ndërsa tubat dhe dritat LED zgjatin disa vite!!!