Rreth nesh

Rreth nesh

Kompania TESLA LED ShKUP është udhëhequr nga një ekip i njerëzve të rinj ambiciozë . Behët fjalë për një ekip kreativ me selinë operative në Kingdao - Republika Popullore e Kinës. Zyra kryesore për Evropë dhe Ballkan është e vendosur në Maqedoni - Shkup . Aktiviteti kryesor i kompanisë është ndriçim LED dhe LED trupat ndriçues. Prodhimi është në Republikën Popullore të Kinës , mirepo për komponentëve të caktuara bashkpunojmë dhe Japoni dhe Korea. Bashkpunojmë me shum firma nga Evropa dhe Ballkani. Ekipi ynë është i përbërë nga teknikë , inxhinierë, dhe operativët në terren , dhe sipas nevojë ne e bëjmë instalimin e produkteve tona në vendin e dëshiruar.